Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du vælger at spare på energien, kan du samtidigt spare på din økonomi. Det kan du gøre ved at reducere dit vand og varme forbrug. Vi vil her i artiklen kommer med nogle tips til hvad du kan gøre. 

Spar på vandet 

Du kan først og fremmest selv gøre et aktivt tiltag for at reducere dit vandforbrug. Du kan huske at slukke for vandet når du børster tænder, eller når du sæber dig ind i badet. 
Alt besparelse tæller, men hvis du virkeligt vil gøre en forskel, så skal du skifte ud i dit wc, handhaner, samt din cirkulationspumpe, alt efter hvor gammelt det er. Er du i tvivl om hvad der kan betale at skifte ud og hvad der ikke kan betale sig, så skal du have fat på en professionel VVSer. Vi vil anbefale at bruge Pilegaard-Henriksen, da de har afdelinger i hele landet, og er eksperter i hvad der er energivenligt, og kan hurtigt lave en vurdering af hvad de vil anbefale du skifter ud, og hvad du ca. Ville kunne spare i energi på det, og give dig et uforpligtende tilbud.  

Spar på varmen  

Et andet område du virkeligt også kan spare miljøet og samtidigt din pengepung, er på dit varmeforbrug. 
Du kan starte med at skifte dine termostater på alle dine radiatorer ud med smart termostater, som kan indstilles til at tænde og slukke for varmen på bestemte tidspunkter, eller du kan slukke og tænde for varmen via din telefon, så hvis du kommer i tanke om at du ikke fik slukket for varmen inden du tog afsted, kan du gøre det via din telefon.
Hvis du har et olie- eller gasfyr, kan det også anbefales at skifte til et pllefyr, da du ville kunne spare 60% på din varmeregning, det svare til at du allerede efter 2-4 vil have sparet dit nye pillefyr hjem på varmeregningen, og derefter er det kun ren besparelse. 

EFTERLAD ET SVAR