Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det kan være rigtig godt for dig selv at udfordre dig selv med optimeringer og projekter i hjemmet. Der er en vis tilfredsstillelse ved at lave sine egne ting, ligegyldigt om man er  mand eller kvinde. I denne artikel giver vi et par tips til gør-det-selv-projekter, som du kan kaste dig ud i for at optimere hjemmet.

Byg et nyt sofa eller spisebord

DIY eller do it yourself, er blevet meget populært indenfor indretning i hjemmet. Især at bygge sig eget sofa eller spisebord af gamle træbrædder er et hit. Ligesom det er blevet meget moderne at bygge sit eget plankebord. Måske tænker du, at dine håndværkerfærdigheder ikke rækker til så stort et projekt, men sandheden er, at det ikke er så svært, som det umiddelbart lyder. Tag i trælasten, finde nogle planker, du synes om og nogle skruer som du synes om. De fleste steder kan du få de ansatte i trælasten til at skærer og slibe træet ned så det passer til dit projekt. Derudover skal du blot sætte plankerne sammen og give det noget olie, så det ikke tager så meget imod fedt og skidt. Herefter har du et nyt plankebord, som du ovenikøbet har kreeret selv.

Tænk praktisk og udnyt mulighederne

For rigtig mange mennesker er ledningerne rundt omkring i huset i træls problem. De er ofte ikke særlig praktisk, fordi man hurtigt kan komme til at snuble over dem, og derudover er det heller ikke særligt kønt. Det kan du hurtigt og nemt gøre noget ved, hvis du køber nogle fodlister. Det er simpelt, fordi ledningerne blot skjules bag fodlisterne, som sættes op ad væggen. Find fodlister her. Flere fodlister er lavet til at ledningerne kan skjules og sættes fast på bagsiden af listen, og derved blive skjult indtil væggen.

EFTERLAD ET SVAR