Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Julen nærmere sig med hastige skridt og for de fleste betyder det afslapning og familiehygge. Julen består også af en masse julefrokoster, og ikke mindst julefrokost med arbejdet. En ting, som kunne være godt for den lille virksomhed, kunne være at deltage i en større firmajulefrokost og komme ud blandt andre virksomheder.

Mange firmaer tilbyder at arrangere julefrokoster for større virksomheder. For mindre virksomheder, hvor de er op til 15-20 medarbejdere, er det typisk en festkomite, som er sammensat blandt kollegaer, der står for den årlige julefrokost. Det altid hyggeligt at samle alle kollegerne og afholde fest. Men en rigtig godt mulighed til det mindre firma, er at deltag ved et større julefrokost event. Her samles forskellige virksomheder om julefrokosten og der vil være kendte musiker som spiller op.

Godt for det lille firma at komme ud

Mindre firmaer har ofte den sammen hverdag, inden for virksomhedens fire vægge. Netop for det lille tømrerfirma eller marketings virksomheden, hvor hverdagen kan virke triviel, er det en rigtig god idé at komme ud blandt andre virksomheder, til julefrokosten. Sommetider opstår der nye kontakter til disse events, og det kan ofte være starten til et længerevarende samarbejde eller bare et venskab. Grunkevent.dk er en af danmarks største event bureauer, som i flere år har afholdt firmajulefrokoster, mange steder i landet, på mange lækre lokationer. I år afholder de blandt andet julefrokost i Middelfart på fyn, i de smukke omgivelser på Hindsgavl slot. Her kommet kendte musikere som Sanne Salomonsen, Rasmus Walter og Bobo Moreno. På Hindsgavl slot er det muligt at deltage i den store fælles firma julefrokost eller afholde festen i egne lokaler. Ligeledes er det muligt at booke overnatning i de smukke omgivelser.

Hold firma julefrokosten med Grunkevent.dk og få jeres livs oplevelse!

EFTERLAD ET SVAR