Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det kan være det er vejret der gør at du gerne vil træne mere i hjemmet, det kan også være dit lokale motionscenter holder lukket af den ene eller den anden årsag, men der findes heldigvis brugbare løsninger.

En af dem der ligger lige for når det kommer til træning i hjemmet, det er en crosstrainer, mere specifikt en Masterfit TP900 crosstrainer, men er du stadig i tvivl, så kan du se nærmere på en crosstrainer test hvor du bliver i stand til at finde den bedste crosstrainer til dig og dit eget behov.

Hvis du generelt ønsker dig at købe fitnessudstyr til hjemmet, så kig ind på Nettofitness, hvor du sagtens kan finde glimrende tilbud.

Hvordan du nemmest kommer i gang med Masterfit TP900 crosstrainer

Det er som udgangspunkt meget nemt at komme i gang med at bruge Masterfit TP900 crosstrainer derhjemme, i og med at det minder meget om at løbe, i hvert fald i forhold til bevægelserne.

Du skal ikke i gang med at justere maskinen, som der kan være ved andre maskiner, som for eksempel ved styrketræning eller en motionscykel, men du kan bare stille dig op og motionere.

Hvis du skal starte på noget genoptræning, og har behov for at være skånsom mod for eksempel dine knæ, så er crosstraineren også et glimrende valg, fordi den slet ikke belaster dig lige så hårdt som andre træningsformer.

Forbrænd mange kalorier på kort tid med en crosstrainer

Når du skal til at starte med at forbrænde kalorier, så start på crosstraineren med 5-15 minutters opvarmning, hvorefter du kører den hårde træning med den høje puls, ved at gøre det på den måde, så undgår du for det første skader, og for det andet kan du præcist styre din forbrænding, i og med at en del af maskinerne har løbende kalorieoptælling.

 

 

EFTERLAD ET SVAR