Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vend det kolde til det hyggelige

Åh nej, så er det her igen. Efteråret, der stille bliver vinter. De kolde morgener, hvor man skal skrabe is af bilen. Den obligatoriske forkølelse, der altid synes at komme på et tidspunkt, der ikke passer dig. Jagten på en ny vinterjakke, beskidte gulve pga. våde sko, dyrere varmeregning. Ja, man kan hurtigt få tankerne hen på de negative konsekvenser, der følger af de koldere årstider.

Men i stedet for at fokusere på alt det besvær, de kolde måneder bringer, kan du også prøve at vende det hele på hovedet og kigge på alle positive ting – det har vi i hvert fald gjort.

Kælk og kakao

Hvis du tænker, at kælkning er reserveret til børn, så snyder du ikke andre end dig selv. Kælkning er en fuldkommen gratis aktivitet, som man bør udnytte. Den er der trods alt kun få måneder om året, og den forsvinder altid, før man er klar til det.

Men noget af det bedste ved at kælke sker måske i virkeligheden bagefter. Når man har været ude og kælke, er det nemlig nærmest obligatorisk, at man hygger sig med en kop varm kakao – og gerne en med rigtig meget flødeskum.

Se serier med god samvittighed

TV har aldrig forsynet os med så god underholdning, som det gør i dag. Der er stribevis af streamingtjenester, serier og film – og nem adgang til alt. Før streamingtjenester var vi tvunget til at vente en hel uge, før vi kunne se næste afsnit af vores serie, og skulle der komme noget i vejen for aftenens afsnit, så skulle man være sikker på, hvornår genudsendelsen blev sendt.

I dag har vi adgang til så mange serier, at det kan være svært at vælge – og have tid nok til at se alle! Det kan især være svært at følge med om sommeren, hvor man får dårlig samvittighed af at sidde indenfor, mens solen skinner udenfor. De kolde måneder er derfor oplagte til at holde et samvittighedsfrit seriemarathon!

Bad som en rigtig viking i et vildmarksbad

Hvis du virkelig vil nyde kulden (ja, det er muligt), skal du møde kuldens kontrast. Denne kan du møde i et vildmandsbad, som du kan installere i haven. Et vildmandsbad er et udendørs, stort badekar, som i de fleste tilfælde kan opvarmes. Så kan du sidde i din have og svede – midt om vinteren!

EFTERLAD ET SVAR