Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Uanset om du er studerende, arbejder fuldtid eller endnu ikke ved, hvad du skal kaste dig over, skal du huske at forkæle dig selv indimellem. Det er der naturligvis mange måder at gøre på. Her er tre tips til hvordan du blandt andet kan gøre.

Forkæl dig selv med afslapning

Når man vil forkæle sig selv, handler det tit og ofte om, at man skal købe noget nyt, hvad enten det er tøj til garderoben, en stol du længe har ønsket dig eller noget lækkert interiør. Men selvforkælelse omhandler i den grad også, at du lytter til kroppen og mærker efter, hvad du har behov for. Selvforkælelse kan sagtens bestå i at lave ingenting og få slappet af. Det kan være, at du har lyst til at forkæle kroppen med en sund juice og en rask gåtur. Det kan også være, at du trænger til en massage. I så fald kan du med fordel forkæle dig selv med en skøn omgang hos massøren.

Forkæl dig selv med et smukt smykke

Alle piger elsker smykker. Og du er sikkert ingen undtagelse. Det er fuldstændig misforstået, at man ikke kan købe smykker til sig selv, men skal have dem foræret af kæresten, veninden eller forældrene. Du kan sagtens købe dem selv, og du vil opleve, at du vil blive mindst lige så glad for dem. Der er naturligvis mange lækre mærker at vælge mellem. Georg Jensen smykker er en klassiker, fordi du er sikret dansk design og kvalitet i topklasse.

Få håret og neglene ordnet

Når du vil forkæle dig selv, kan det med fordel også være med noget, som får dig til at føle dig bedre tilpas. En tur til frisøren er altid en god idé, hvad enten du trænger til at få klippet lokkerne eller farvet den trælse udgroning. Men du kan også prøve noget nyt og forkæle dig selv med en tur hos negleteknikeren. Mulighederne er mange, og det er kun din fantasi, der sætter grænser.

EFTERLAD ET SVAR