Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Nu er vi i slutningen af januar, og den første måned af folks nytårsforsæt er gået. Rigtig mange danskere vælger det klassiske nytårsforsæt, at de gerne vil tabe sig, have større muskler eller på anden vis komme i bedre form. Det er dog desværre en meget lille brøkdel som rent faktisk kommer rigtigt i gang, og det er endnu færre som rent faktisk gennemføre nytårsforsættet. Der kan være rigtig mange grunde til, at nytårsforsættet ender med at falde til jorden, men den hyppigste forklaring er, at folk ikke har overskuddet til at klare en livstilsændring, imens de skal passe deres i forvejen travle og hårde hverdag. Men denne forklaring er i manges tilfælde et udtryk for en forkert tilgang til processen. Der findes ikke en universal forklaring på den perfekte træning og kost, da vi alle er forskellige, men herunder findes der nogle gode råd til hvordan man holder sin livstilsændring i en travl hverdag.

Lad være med at gøre for meget for hurtigt

En af de mest klassiske fejl som folk begår, når de vil tabe sig, er at de vil klare alt for meget alt for hurtigt. Hvis man fra den ene dag til den anden dropper alle usunde sager og kun vil leve af kylling og grøntsager, imens man tager i fitness hver dag, så vil kroppen ende i et stort energiunderskud. Dette energiunderskud gør at man er konstant træt og får hovedpine, og dette er med til at mange dropper deres nytårsforsæt efter ganske få uger. I stedet bør man mindske sit kalorieindtag lidt efter lidt, så kroppen har tid til at vende sig til det, det er derfor heller ikke verdens undergang, hvis man spiser en pizza en gang imellem.

Træn i de små vinduer som hverdagen tillader

I en travl hverdag er der ikke altid tid til træning 1 time om dagen, især ikke hvis man først skal til og fra fitnesscentret. I stedet kan man anskaffe sig ganske få træningsremedier, som man nemt kan træne med i hjemmet, så man spare tid. Find dit udstyr her.

Vær tålmodig

Man kender godt det der med at stå foran spejlet efter hver træning for at kigge efter fremskridt, dette kan dog enormt demotiverende, da der går lang tid, inden man tydeligt kan se fremskridt. Man skal derfor se på det som et langsigtet projekt, så man ikke mister sin motivation.

EFTERLAD ET SVAR