Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange unge, der i løbet af årene kan føle sig ekstremt skoletrætte. Det er som oftest noget, der sker i løbet af de sidste år af folkeskolen, hvor der også begynder at ske så mange andre spændende ting i livet. Det betyder, at der er mange ting at se til, og derfor bliver for eksempel skole, lektier og afleveringen sorteret fra og prioriteret fra til fordel de sjovere ting, der kan laves blandt andet sammen med vennerne. Og her kan det heller ikke komme som nogen overraskelse, at det oftest er drengene, der bliver ramt.

Kombiner det faglige niveau med en aktiv hverdag

Disse har behov for, at der sker noget mere aktivt i hverdagen, og derfor er det de færreste, der kan blive ved med at trives med bøgerne. En løsning for disse drenge kan dog være at tage et år på en aktiv efterskole som for eksempel ISI. Her er der fokus på sort, motion og idræt, og derfor bliver alt det faglige perfekt kombineret med det aktive. På den måde skabes der en hverdag, der ikke er så triviel og monoton, som den der er at finde i den almindelige folkeskole, og den er både mere spændende og mere tiltrækkende. Er det noget, som du synes, der lyder interessant? Så læs mere om Isi her.

Bliv mere ansvarsfuld

Når man kommer på efterskole, får man også hurtigt noget mere indhold ind i det unge liv. Man lærer at tage ansvar på nogle områder, man ellers ikke ville have stiftet bekendtskab med, og på den måde udvikler man sig til at blive bedre til at imødegå de udfordringer, som livet altid byder på. Derudover har man efter et år på efterskole skabt sig nogle venner, minder og oplevelser for livet.

EFTERLAD ET SVAR