Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange danskere har som følge af coronaen fået øjnene op for værdien af at spille fysiske brætspil.

Er man strategisk anlagt og et konkurrencemenneske, bør man i den forbindelse prøve at spille det klassiske strategispil Stratego, der egner sig perfekt som hyggelig aktivitet om aftenen.

Spillet tillader både stor fordybelse, intens konkurrence og samtidig sund afslapning, og det er derfor ikke tilfældigt, at spillet er blevet så populært, som det er.

Stratego kan som udgangspunkt kun spilles af præcis to personer, men er man flere, kan de andre eventuelt hjælpe de aktivt spillende fra sidelinjen.

Lær Stratego regler

Før man begynder at spille spillet, er det en fordel at have lært de forskellige Stratego Regler, så man ikke skal bruge unødigt meget tid på det undervejs.

Spillet handler helt kort fortalt om, at hver spiller skal forsøge at erobre modstanderens fane og samtidig forsvare sin egen for at forhindre modstanderens erobring.

Spillet er ikke hverken teknisk svært eller avanceret, men der er alligevel god idé i at have styr på de overordnede Stratego regler, inden man går i gang.

Du kan blive klogere på Stratego og Stratego regler her.

Spis noget lækkert imens

Når man spiller et brætspil som Stratego en aften, er det super hyggeligt at spise lidt lækre sager til.

Det kan eksempelvis være gode, gammeldags pandekager, som langt de fleste mennesker kan lide.

Ved at spise nogle søde sager imens kan man maksimere hyggen og nærværet, mens man kan få stillet sin sukkertrang og nyde de saftige, bløde pandekagers lækre smag.

Pandekager har desuden den fordel, at man kan putte et hav af forskellige ting ovenpå, så alle kan få dem lige præcis, som de har lyst til. Prøv dem til hovedret og dessert.

Du kan finde en lækker opskrift på gammeldags pandekager her.

 

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR