Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange børn har sikkert fået den samme smøre fra sine forældre, at rodet fra ens værelse trænger ind i hovedet på en og skaber rod deroppe. Der er da også flere psykologer som vurdere, at rod omkring en kan signalere, at man ikke har styr på livet. Så hvis man måske ikke har det helt nemt med at skabe ro i ens liv, kan man starte fra den anden ende af og rydde op i ens hjem. Men måske det vil have en direkte terapeutisk funktion, hvis man så også har en decideret smuk indretning.

Skab ro med zen – indretning

De fleste kender til begrebet zen som originalt er en indisk meditationsmetode som senere i Japan blev til en buddhistisk lære om, at man kan opnå en guddommelig indsigt igennem meditation. Meditation er et stadie af komplet ro, hvor man fuldstændig tømmer sit sind og kun koncentrere sig om sit eget åndedræt. I dag er meditation også en del vores populære kultur, men det er dog de færreste som gør det for at opnå en guddommelig indsigt. I stedet mediterer folk for at slappe af og stresse af et øjeblik i løbet af deres ellers travle hverdag. Zen er nu også blevet en måde at indrette sit hjem på, og denne indretning findes nemlig med det samme formål som den moderne fortolkning af meditationen. Zen – indretning består i høj grad af åbne vidder, så der er masser af plads.

Skab glæde med designmøbler

Selvom man har et simpelt hjem som i høj grad er baseret på zen – indretning, så kan man godt have smukke designmøbler i hjemmet. Smukke designer møbler er i høj grad med til at skabe glæde, da de er pæne at se på og giver ejeren en form for tilfredsstillelse, da han eller hun har været i stand til at købe dem. Man kan fx finde smukke Hay møbler her.

 

DEL
Tidligere artikelGratis apps der holder styr på din krop.
Næste artikel

EFTERLAD ET SVAR