Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Parforholdet skal gerne være godt og solidt. Det siges ofte, at man især skal være opmærksom på modpartens følelser omkring parforholdet. Men her vil der i stedet fokuseres på, hvordan du kan gøre parforholdet bedre for dig selv. Et sundt forhold virker ikke, medmindre I begge er glade, men du kan faktisk også gøre kæresten mere tilfreds med forholdet, hvis du virker gladere og mere tilfreds med det. Der er mange ting, du selv kan gøre, da du jo ved, hvad du selv gerne kunne tænke dig for at forbedre forholdet. Herunder kan du finde lidt inspiration.

Gør dit forhold bedre for dig selv (og dermed også modparten)

  • Et sted du sikkert gerne så forholdet være endnu mere spændende, er i soveværelset. Her er der altid plads til lidt forbedringer og tilføjelser – også selvom det allerede går meget godt. Du kan prøve at sætte lidt mere gang i sagerne ved at spørge, om I kan tilføje sexlegetøj af en eller anden art til livet i soveværelset. Sexlegetøj er lidt tabubelagt, men det kan faktisk gøre en stor og positiv forskel på sexlivet i forholdet, og så er det meget mere normalt, end du måske lige tror. I kan prøve at browse lidt på mshop.dk, og se om I ikke kan finde noget, der virker interessant og brugbart.
  • Hvis du konstant har fokus på at gøre modparten glad, kan du godt komme til at gøre livet lidt mindre spændende for dig selv. Hvis dette er tilfældet, så prøv om du ikke kan gå lidt mere på kompromis, så I begge ender med at få jeres vilje ligeligt.
  • Husk stadig at fokusere på tid og ting til dig selv. Det skal selvfølgelig ikke gå ud over tid og ting til modparten, men en god blanding af lidt privathed og meget sammenhold er sundt.

EFTERLAD ET SVAR