Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Langt de fleste forældre ved at et barn er et stort ansvar. Ikke nok med dette kommer der herudover også en del bekymringer som især er rettet på dit barns ve og vel. Ønsker du at tage en aktiv rolle i dit barns sundhed således at det kan få et langt og godt liv, kan du læse med her.

Hav en varieret og sund kost derhjemme

Det første du kan overveje er hvilken type mad I generelt spiser i jeres hjem. Spiser I meget fastfood eller generel usund mad, er dette nemlig langtfra godt.

Dette skyldes at dit barn kommer til at mange vigtige og nødvendige vitaminer. Resultater herudover kan være nedsat vækst, samt et nedsat immunforsvar. Af lige netop den grund er det vigtigt at I prioriterer at spise sund og varieret derhjemme, således at dit barns kost behov er dækket .

Sørg for at dit barn har en aktiv livsstil

Flere og flere børn bliver mere og mere inaktive. Dette skyldes især at den teknologiske udvikling har medført at det er mere underholdende for børn at sidde indenfor foran skærmen, frem for at være ude at lege. Den manglede motion kan medføre at dit barns risiko for diabetes og hjertesygdomme stiger. For at forebygge dette er det derfor vigtigt at du sørger for at dit barn lever aktivt.

Lær dit barn at have en god hygiejne

Det næste du også med fordel kan gøre er at du allerede fra en tidlig alder kan lære dit barn at have en god hygiejne. Dette indebærer blandt andet jævnligt at vaske hænder, samt ikke at røre sig selv i ansigtet eller andre steder.

Herudover bør dit barn også under særlige omstændigheder forstå vigtigheden af at spritte hænder, samt at bære visirer. Her kan du finde dine viserer til dig selv og dit barn.

EFTERLAD ET SVAR