Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Er du plaget af tankemylder? Og synes du at dine tanker har overtaget dig? For det meste negativt? Så er der gode råd til dig her, som vil være godt for dig.

At mestrer sit sind er af stor betydning i det daglige. Vi alle har liv, hvor vi påvirkes af omgivelserne, men også af det / de liv vi lever dvs. både på godt og ondt. Vores sind præges dertil også af vores mindset; positive som negative tanker.

Og det bedste for en, vil selvfølgelig være at foretrække, at man som person har et positivt sind. Det gør ens liv lettere på mange måder bl.a. glæde og i de relationer, man indgår i.

Derfor opstår negative tanker

Negative tanker kan hurtig blive en ond cirkel / spiral, og vil dertil påvirke dit selvværd negativt. Og på den lange bane en usund vej at gå. Måske oplever du et tankemylder i dit hoved, som du synes uundgåeligt at stoppe, men det er der altså råd for. Det kræver bare, at du afsætter tid til se på dig selv indefra og ud. At du via træning med din bevidsthed, ændrer din tankevirksomhed, om det der plager dig negativt/usundt. Du kan se mere her om Tankemylder m.m., hvor der også er gode råd, vejledning samt mulighed for terapeutisk hjælp; hvis du oplever, at det er det, du behøver. For det er ikke utænkeligt, at det kan kræves, især hvis det er gamle gentagende / ophobede mønstrer, som er spil hos dig.

Skriv dine tanker ned

Hvis du er tvivl, så kan det være en god ide at nedfælde dine tanker i en bog. På den måde vil du også få et overblik, over dine tanker; er de mest positive? eller mest negative? På den måde kan du måske også selv afklare om det er noget, du selv kan klare eller om det kræver hjælp udefra.

Det er også vigtigt, at pointerer at hvis traumer er indover, så kan det være svært at ændre mønstrer, idet traumer er fastlåst i kroppen. Dvs. at det dertil kræver kropsterapi eller lign.

Men at have det godt med sig selv på flere plan smitter. På mange måder løfter det en og dertil også ens omgivelser, så at prioriterer sig selv er en forudsætning for et godt liv og ikke mindst en rigtig god investering. Også hvis man har børn. Idet man jo som forældre er rollemodel for sine børn.

EFTERLAD ET SVAR