Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er vigtigt, at du lufter ud og gør rent, hvis du vil have et godt indeklima. Så langt er du nok med, men vidste du også, at det er en god idé at lade døren ind til soveværelset stå åbent, og at der ikke må være forskellige temperaturer i husets rum? Her får du et par gode råd til, hvordan du skaber et godt indeklima i dit hjem.

I gamle hjem var vores hjem ikke så godt isolerede, som de er i dag. Derfor det vigtigt, at man iførte sig et par gode uldsokker, hvis man ville gøre sig forhåbninger om at holde varmen om vinteren. I dag er der langt bedre isoleret, men det kan gå udover indeklimaet.

#1: Luft ud flere gange om dagen

Det er en god idé, hvis du lufter ud flere gange om dagen. Det er ikke raketvidenskab, men stadig er der flere, der glemmer det. Du behøver ikke at lufte ud i mere end 10 minutter. Faktisk anbefales det, at du ikke lufter ud i længere tid. Det skaber et godt indeklima, hvis du husker det.

#2: Hav de rigtige gardiner

Hvis du sørger for at have de rigtige gardiner inden for, får du et bedre klima. Du kan eksempelvis styre lysindfaldet, hvis du vælger de rigtige gardiner – det kan være plisségardiner, som dem her.

#3: Hav en jævn temperatur i alle rum

Man kunne fristes til at tro, at man spilder varme, hvis man har radiatoren tændt i de rum, man ikke bruger. Det er dog en dårlig idé. Hvis der er koldt i et rum, kommer der kolde overflader, hvilket skaber kondens. Det er vand, og det skaber hurtigt skimmel – noget, der bestemt ikke er med til at gøre indeklimaet bedre. Sørg derfor for, at der er varmt i alle rum – også dem, der ikke bliver brugt.

EFTERLAD ET SVAR