Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Brunch er efterhånden blevet en af dagens mest populære måltider for hyggelige komsammener. Sammensætningen af morgenmad og frokost åbner mange muligheder for lækker mad og drikke. Du kan sagtens gå ud og få en lækker brunch, men der er intet som at invitere veninderne hjem til en hjemmelavet, storslået brunch.

Hvilken slags brunch skal det være?

Når du skal planlægge din brunch, så er det vigtigt at tænke over, hvilken slags brunch det skal være. Du kan både invitere til brunch med bobler, mere morgenmadsagtig brunch, mere frokost-brunch, amerikansk brunch, engelsk brunch, dansk brunch, en blanding af de forskellige osv. Det er det smukke ved brunch. Du kan blande elementer fra forskellige køkkener, og der er så mange muligheder. Det er dog en god idé at vælge opskrifter, der går godt sammen.

Hvilke elementer skal med til brunch?

Når du skal vælge mere specifikt, hvad du skal have med til din brunch, så kan det anbefales at vælge nogle klassiske elementer og nogle lidt mere utraditionelle.

De helt klassiske elementer til brunch er naturligvis æg, bacon og ikke mindst den amerikanske pandekage. Amerikanske pandekager er et af de mest populære elementer ved en brunch, og det er der ikke noget at sige til. Den lille, lækre pandekage er både luftig, blød og sød. Amerikanske pandekager kan spises på den klassiske måde med ahornsirup og smør eller fordanskes med nøddecreme, syltetøj eller lignende. Find den lækreste opskrift på amerikanske pandekager her.

Hvis du gerne vil bevæge dig ud i noget lidt mere utraditionelt for brunch, men til gengæld superlækkert og mere dansk, så kan du overveje at servere en lækker hjemmelavet rabarbersaft. Det er især godt til sommerbrunchen, da rabarber skriger dansk sommer. Det viser virkelig meget overskud at lave sin egen saft – selvom det faktisk ikke er særlig svært at lave. Du kan finde en rigtig god opskrift på rabarbersaft her.

 

 

EFTERLAD ET SVAR