Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Sommeren er officielt slut, og efteråret står for døren. Det betyder, at de mørke morgener, tidlige aftener og ikke mindst den lave temperatur melder sig på banen. Måske kommer det altid lidt bag på dig, og du er af den grund måske ikke så godt forberedt. I så fald er du ikke den eneste, så her kommer et par tips til hvordan du kommer godt gennem efteråret.

Forkæl kroppen og boost energien

Efteråret er startet og soltimerne er minimeret. Det samme gælder mange af de ting, som kroppen automatisk modtager i løbet af sommeren såsom D-vitamin. Kroppen har stadig brug for de vitaminer, og det er derfor vores eget ansvar at give den det i efterårs- og vinterhalvåret. Der er mange måder at gøre det på. Du kan for eksempel supplere din kost med vitaminpiller, som hjælper dig med at få det daglige behov. Du kan også tage sagen i egen hånd og sørge for, at din kost indeholder de næringsstoffer, som kroppen har brug for. Det kræver selvfølgelig lidt at sætte sig ind i, hvilke fødevarer, der indeholder hvad. Hvis det er svært at få måltiderne til at indeholde det hele, kan du med fordel forkæle kroppen med vitaminer i flydende form. Du kan for eksempel købe en juicer og en blender, som nemt hjælper dig med at få den mængde frugt og grønt, som du har brug for, og det er samtidig lækkert med en juice eller en smoothie.

Invester i ordentligt overtøj og sko

Som vi alle sammen ved, er efteråret lig med lave temperaturer og mørke morgener. Du kan hurtigt få ravet en forkølelse til dig, hvis du ikke sørger for at have varmt og praktisk tøj på. Sørg derfor for at have en god, varm jakke, handsker, hue og et godt tørklæde, der beskytter halsen mod blæst og kulde. Desuden kan du med fordel købe nogle gode støvler, som hjælper med at holde fødderne varme. Når det kommer til sko, er mulighederne mange. Et praktisk og godt valg er de berømte bamsestøvler, som sikrer at dine fødder holdes varme hele dagen.

EFTERLAD ET SVAR