Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Bubble tea er blevet lidt af en dille, som man ofte kan se folk nyde rundt omkring, og man ser især drikken på internettet. Det er også helt forståeligt, at drikken er blevet så populær, og hvis ikke du har hørt om den før, så kommer du i hvert fald til det nu. Det er en kold og forfriskende te med sirup og spiselige perler i, som også kaldes boba perler. Når man bider i perlerne, vil man, måske til sin overraskelse, hvis ikke man har smagt dem før, opdage, at der ryger en lækker saft ud af dem.

Du kan lave den lige, som du vil have den

Du kan altid tage ud og smage teen på en cafe, men hvorfor ikke prøve at lave den selv? På den måde kan du eksperimentere i dit helt eget tempo og efter dine egne valg efter, hvad du gerne vil have, den skal smage af. Det kunne for eksempel være, at du gerne vil lave en te, der smager af hyldeblomst, rabarber eller noget andet forfriskende? Hvis du godt kunne tænke dig at prøve at lave din egen bubble tea, så kan du se, hvordan du skal lave det på denne side.

En lækker rabarbergrød, der minder om sommer

Når du alligevel vil til at prøve at lave din egen bubble tea, hvorfor så ikke gå det ekstra skridt og lave noget lækkert mad, der passer til den forfriskende drik? Forestil dig, at du sidder ude i haven på en varm dag med den forfriskende, kolde te med en lækker rabarbergrød! Så bliver det ikke meget mere sommeragtigt, vel? Hvis du kunne tænke dig at lære at lave en lækker rabarbergrød, så tag et kig på denne side.

Tag et kig på siderne, så du kan komme i gang

Kan du ikke vente med at smage de lækre varer? Prøv at tage et kig på siderne, så du kan lære, hvordan man laver den lækre te og grød!

EFTERLAD ET SVAR