Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Man behøver ikke at vide særligt meget om biologi og den menneskekærlige anatomi for at vide, at det er altafgørende for vores liv og vores helbred, at vores blod har en god cirkulation rundt i kroppen. Hvis man enten har et for lavt eller for højt blodtryk kan det være tegn på dårligt helbred og hjertekarsygdomme. Noget der kan gøre ens blodcirkulation dårligere er ting som blodpropper og åreknuder, som begge kan være dårlige for ens helbred. Der er ingen tvivl om, at ens blodcirkulation bliver dårligere med alderen, men der er dog ting man kan gøre for at udsætte dette.

Spis sundt og varieret

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er meget vigtigt at spise sundt og varieret, hvis man har forventninger om at opretholde en god levestandard i mange i år i fremtiden. Dårlig mad med et højt fedt eller sukkerindhold er en af de største årsager til hjertekarsygdomme og andre livstilsygdomme. Dette bevirker også ens blodkredsløb, hvilket også mindsker ens energiniveau.

Benyt kompressionsstrømper

Man kan også stimulere ens blodkredsløb ved blot at gå i det rigtige tøj. Et af de stykker tøj som kan hjælpe med at få blodet hurtigt rundt i kroppen er kompressionsstrømper. Disse strømper presser på en bestemt måde så de både støtter ens ankler bedre og stimulerer ens blodcirkulation. På den måde hjælper strømperne med at mindske chancerne for hævelser og åreknuder. Disse sokker kan især være praktiske at anskaffe sig, hvis man er gravid. Find dine her.

Bevæg dig mere i hverdagen

Ligesom det er ikke raketvidenskab, at det er vigtigt at spise sundt, så er det selvfølgelig også kritisk, at man bevæger sig i hverdagen. I dagens Danmark er der mange danskere som har jobs på kontorer, hvor de ikke bevæger sig meget. Det kan derfor være en god idé at cykle til og fra arbejde eller løbe en tur, når man har fri.

EFTERLAD ET SVAR