Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Alle ved nok nu, at rygning ikke er godt for kroppen. Det kan gå i lungerne, og det kan give en voldsomme problemer, hvis man ikke stopper i tide. Mange glemmer dog også, at det ikke kun sætter sit præg indvendigt i kroppen, men at det kan også ses udvendigt. Det kan specielt ses på ens hud, hvis man har røget i mange år. Men bare rolig, der findes heldigvis mange alternativer til den almindelige cigaret som man kan prøve.

E-cigaretter er et godt alternativ

Hvis man godt kunne tænke sig at kvitte smøgerne, er e-cigaretter en god mulighed. Hvis man gerne vil prøve en e-cigaret, er det vigtigt, at man køber e væske med, som er med til at give selve smagen i e-cigaretten. Inden for e-cigaretter findes der rigtig mange smagsmuligheder som man kan prøve, og det er kun fantasien, som sætter grænsen. Hvis man virkelig godt kan lide cigaret smagen fra en almindelig cigaret, så har man også mulighed for at vælge almindelig cigaret smag.

Søg hjælp

Hvis man godt kunne tænke sig at kvitte smøgerne fuldstændig, kan det være en god ide at søge hjælp. Det kan være svært at stoppe med at ryge fra den ene dag til den anden, og mange ender med at falde tilbage efter deres rygestop. Der findes mange rygestopkurser hvor man har mulighed for at få værktøjer med videre, som kan få en til at stoppe. Det er dog vigtigt, at man har støtte, da hele processen kan være hård for den enkelte person.

Søg støtte hos familie og venner

Når man er i gang med at kvitte cigaretterne, er det vigtigt, at man får støtte igennem hele processen. Det kan derfor være en god ide at søge støtte hos ens venner og familie, som kan give en opbakning igennem hele processen. Husk derfor at fortælle dem om dine tanker bag dit rygestop.

EFTERLAD ET SVAR