Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

De fleste mennesker vil gerne spare penge, når de handler på nettet. Og det kan faktisk godt betale sig at søge lidt rundt efter forskellige butikker, der tilbyder rabatkoder. Det er heller ikke så svært at finde, da der er mange internetbaserede butikker og tjenester, der er interesserede i at skaffe kunder på den måde. 

Har man først handlet et sted, så er man mere tilbøjelig til at handle der igen. Derfor kan det faktisk godt betale sig at give lidt rabat første gang, du handler et nyt sted. Chancen for at det tjener sig selv hjem igen, i form af fremtidige køb, er nemlig stor.

Du kan finde rabatkoder til de fleste webshops og -tjenester

Det er muligt at finde rabatkoder til stort set alle større webshops og -tjenester. Problemet kan være, at man skal til at finde ud af, om de stadig virker. Med andre ord skal man kunne skelne kanel fra skidt, og det kan være problematisk.

Hvis du vil være sikker på, at de stadig virker, så børe du finde en side, som du kan have tillid til, og som selv aktivt holder øje med, om de forskellige rabatkoder virker. Sådan en side er eksempelvis RabatBanditten.dk, hvor du kan finde rabatkode til store butikker som Miinto, inkClub, SpilNu.dk, Wupti og mange, mange andre butikker.

Find derfor et par gode sider, hvor du kan finde rabatkoder, og brug dem fremadrettet. Det er en bedre fremgangsmåde end at søge på Google, hvor du tit og ofte vil falde over gamle rabatkoder, der ikke virker længere. Og det er en stor tidsrøver, da man først skal finde det produkt, man ønsker, og derefter skal man igennem hele checkout-flowet, for derefter at erfare, det er en gammel rabatkode, man har fået fat i.

…kan du så stole på rabatkoderne?

Selvfølgelig kan du det. Det eneste, det handler om, er, at du skal finde en side, som du har tillid til, og som du har erfaret virker.

EFTERLAD ET SVAR