Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Livet med karriere og børn kan være hårdt. Det kan alle, der har prøvet det, skrive under på. Man får for lidt søvn, sætter konsekvent børnenes behov over egne, og så er der bare mange flere opgaver, der skal løses. Men med daglig fysisk træning, kan du opnå større overskud og energi. Det kræver blot mere planlægning i hverdagen

Gør træningen til en familietur

Det svære ved at være forældre er ofte at finde tid til lige netop det, man gerne vil gøre for én selv. Men inkluderer man familien i det man gerne vil, kan det nemt gå op i en højere enhed. Et eksempel kunne være ønsket om at kunne løbe en tur. Hvorfor ikke kombinere dette med en tur til legepladsen. Pak børnene godt ned i for eksempel en Baby Jogger City Elite, som er lavet til behaglige transport af børn. Herefter planlægger du din løberute til at have et stop ved børnenes favoritlegeplads, og så er det ellers på med løbeskoene. Den store fordel ved et sådan arrangement er, at barnet bliver stimuleret under transport, kan lege på legepladsen, og du kan aktivt deltage i legen. Det både stimulerer, inspirerer og udvikler dit barn på mange parametre.

Pump efter putning

Alenetid er en mangelvare, som kun forældre kender til. Men heldigvis så er flere og flere træningsinstitutioner klar til at hjælpe med netop den udfordring. Rundt i landet skyder små fitnesscentre op og koncepter, hvor travle mødre træner sammen, efter at ungerne er puttet, ses skyde frem over det hele. Samtræning, udendørstræning og træningslegepladser er i høj grad på vej frem, og det skyldes også, at vi i højere og højere grad nedbryder grænserne for træningsblufærdighed, samt finder større glæde i at træne sammen. Og organiserer man sin træning i fællesskaber, ser man også større sammenhold og dedikation. Det kræver blot lidt planlægning, så ryger træningen på skinner.

EFTERLAD ET SVAR