Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange har gamle møbler stående, som de ikke kan nænne at smide ud, da man måske har haft dem i mange år. Det kan dog være en god ide at pifte dem op på ny, hvis de er begyndt at falme i farven og på overflade, da det mange gange ikke er pænt, hvis man gerne vil have dem stående fremme.

Pift dine møbler op på den rigtige måde

Hvis man godt kunne tænke sig at pifte sine møbler op på den rigtige måde, er det vigtigt, at man husker at bruge de rigtige redskaber, så de ikke går i stykker. Her kan det derfor være en god ide at bruge kalkmaling på spray, da dette ikke ødelægger ens møbler, og det kan være med til at give dem en ekstra ny udstråling. Hvis du leder efter kalkmaling på spray, kan du finde et stort udvalg her.

Man kan ikke redde alle møbler

Når man er i gang med at pifte sine møbler op, er det vigtigt, at man ikke bruger for lang tid på alle slags møbler, da der er nogen, som kan være svære at redde, og gøre pæne igen. Her kan det derfor være en god ide, hvis man anskaffer sig nogle nye møbler, som kan være med til at give et helt nyt udtryk. Det er derfor vigtigt, at man ikke bruger for lang tid, da det kan være tid, som er spildt.

Få hjælp i processen

Når man er i gang med at pifte sine møbler op, kan det være en god ide at få hjælp, da det kan være en lang proces. Det kan derfor være en god ide, hvis man spørger om hjælp fra familie og venner, da det samtidig også kan være en sjov proces, hvis man er flere om det. De kan også være med til at udvælge de møbler, som skal blive, og hvilke som skal smides ud.

EFTERLAD ET SVAR