Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Økologi er det helt store emne lige for tiden. Og sådan kommer det til at være langt ud i fremtiden. Der er nemlig stor fokus på sundhed, klima og bæredygtighed — og det er kun en god ting. De små ting, vi ændrer i vores hverdag, betyder nemlig meget i det store hele.

Af ovenstående er det en god idé at se på, hvad du selv kan gøre, for at gøre kloden til et bedre sted at være. Vi har samlet et par forslag, som du med fordel kan begynde at overveje at inkorporere i din hverdag.

Økologisk tøj og børnetøj

Der findes efterhånden rigtig meget økologisk tøj — og det behøver ikke at ligne noget, en pædagog fra 80’erne ville iføre sig på en kold efterårsdag. Faktisk kan du købe økologisk tøj de fleste steder. Selv i Bilka, Føtex og andre store varehuse.

Selvom det måske ikke er der, du køber det pæneste øko-tøj, så vidner det om, at danskerne endelig har fået øjnene op for økologi.

Desuden er der mange fordele ved at købe økologisk tøj — især hvis det er til børnene. Det er nemlig fri for giftige tilsætningsstoffer, som børn er mere udsatte for end os voksne mennesker. Du kan købe økologisk børnetøj og uldundertøj hos Naturebaby.dk.

Spare penge på økologiske dagligvarer

De fleste supermarkeder, hvis ikke alle, sælger økologi. De seneste par år er de dog begyndt at sælge flere økologiske produkter.

Det største argument for ikke at købe økologi er, at det er dyrere. Men det prøver supermarkederne at gøre op med nu. De fleste supermarkeder har derfor indført en ugentlig eller månedlig dag, hvor der er besparelser på de økologiske produkter.

I Bilka er det hver anden søndag i måneden og i Super Brugsen er det hver søndag. Det ændrer sig dog en gang imellem, så derfor bør du selv tjekke op på, hvornår de forskellige butikker kører med tilbud.

Derudover har Føtex netop offentliggjort en ny rabatordning, hvor du for 80 kr. om måneden kan få 20% rabat på alle deres økologiske produkter.

EFTERLAD ET SVAR