Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

At være misbruger er en tilstand der er hård for både dig og dine omgivelser. Uanset hvilket misbrug der er tale om, vil der være den fælles faktor, at det vil være noget der påvirker din hverdag og dine omgivelser i en negativ grad. Ikke nok med at et misbrug har betydning for din eget sundhed og helbred, så er det også noget der vil påvirke dine nærmeste, familien og de pårørende som du betyder noget for. Derfor er der også kun gode grunde til at søge professionel hjælp til misbrugsbehandling for at komme tilbage til livet, uden at det skal være styret af en afhængighed. Du kan få professionel hjælp her med ambulant misbrugsbehandling. Der vil du få mulighed for at få alle de redskaber der skal til, for at hjælpe dig godt igennem hele vejen fra start til slut, uden at du skal kutte forbindelsen til familielivet og eventuelt arbejdslivet, da det vil være et tilbud der som oftest ligger udenfor de normale arbejdstider.

Ambulant misbrugsbehandling har sine fordele

Der er bestemt fordele ved at vælge en misbrugsbehandling der er ambulant. Her vil din behandling og terapi ligge udenfor normal arbejdstid og mange gange er det lige præcis det der skal til for at du kommer bedst muligt igennem til en hverdag der ikke længere er styret af et misbrug. Der sidder specialister klar til at hjælpe dig med de ting som du kæmper med i hverdagen. Både i form af samtaler, terapi alene og nogle gange også terapi med andre der sider i samme situation som dig. Således kan du stadig være sammen med din familie, som kan støtte dig igennem forløbet og du vil kunne opretholde dit arbejdsliv, samtidig med at du arbejder med dig selv.

Det er ikke kun dig dit misbrug vil påvirke

Det er ikke kun dig der bliver påvirket af et misbrug. Det vil din familie, pårørende og nærmeste i den grad også. Derfor vil en del af din misbrugsbehandling ikke kun omhandle dig, men vil også være til for at hjælpe dem som står på sidelinjen til dagligt. Det kan eventuelt være i form af familiesamtaler eller terapi til den enkelte der måtte have brug for det. Således vil din familie også blive rustet i din situation, både i form til at hjælpe og støtte dig bedst muligt og i form af at kunne hjælpe sig sig i en hård tid.

EFTERLAD ET SVAR