Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Dét at gå til psykolog er ofte forbundet med tabu eller alvorlige psykiske problemer, der ikke kan løses på egen hånd. Det er dog ikke altid tilfældet, og faktisk kan det være enormt sund at svinge et smut forbi psykologen i tide og utide, hvis du har noget, du gerne vil ud med.

Men hvordan får du egentlig prikket hul på bylden? Hvornår ved man, at det er en god idé at tage til psykolog eller psykoterapeut i København? Det kan være svært at vide. Her får du et par gode tips, du kan bruge, når du skal finde ud af, om det er på tide, at du giver din psyke et sundhedstjek.

Kan du tale med dine nærmeste om dine følelser?

I visse tilfælde kan det være svært at tale med andre om, hvordan du har det inderst inde. Har du svært ved at sætte ord på, hvordan du har det, så bør du overveje at opsøge en psykolog. En, du kan stille spørgsmål til.

Har du svært ved at håndtere dine følelser?

Hvis du har svært ved at håndtere dine følelser, og du har det som om, at hele din verden ramler sammen, så kan det være svært at finde ud af, hvordan du kommer ovenpå igen. Det kan en psykolog hjælpe dig med, fordi de kan give dig nogle redskaber, som du kan benytte dig af, når det hele ramler sammen.

Har du det rigtig godt i perioder, mens du er dybt ulykkelig i andre?

Der er ikke så meget at gøre ved, at livet går op og ned. Det gør det bare. Svinger din følelse af lykke meget, kan det dog være en god idé at tage til psykolog. Det kan hjælpe dig med at blive mere stabil, og du kan tale med din psykolog omkring, hvorfor du kommer ud på disse ture, hvor det hele svinger. Det kan gøre dig bevidst om, hvorfor det går sådan.

EFTERLAD ET SVAR