Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Med en sund hårrutine har du mulighed for at holde dit hår i topform, men hvor tit skal det gøres? Og hvad skal du egentlig gøre? Få alle de gode råd her.

Hvis der er noget, der kan ødelægge en ellers skøn dag, så er det en dårlig hårdag. Dem vil vi for alt i verden gerne undgå, men det kan være svært at forudsige, hvornår de kommer. Du kan dog gøre meget for at modvirke de dårlige hårdage. Det handler bare om, at du skal indarbejde nogle gode hårrutiner.

Frisk din frisure op hver dag

Du skal ikke vaske dit hår hver dag, så din hårrutine må for alt i verden ikke starte med en hårvask. Start i stedet dagen med at puffe dit hår op og spray eventuelt med vand eller tæm håret med hårspray eller voks (du kan få American Crew her). Hvis dit hår er fedtet, kan du bruge tørshampoo.

Brug et minimum af hårprodukter

Du bør ikke bruge for mange hårprodukter. Mange af de produkter, der er på markedet, lover fantastisk hår, men hvis ikke du bruger dem med måde, er det altså ikke tilfældet. Begræns dig og brug udelukkende så meget, du behøver. Det er både godt for dit hår og din pengepunt. Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal bruge, bør du konsultere din frisør, næste gang du bliver klippet.

Husk samtidig, at det ikke er nogen god idé at bruge glattejern og krøllejern ofte, da det slider på håret og gør det tørt. Brug kun glatte- og krøllejern ved særlige anledninger og husk at beskytte dit hår med et varmebeskyttende produkt.

Gå til frisøren minimum hver tredje måned

Uanset hvilke produkter du anvender, så er det en god idé, hvis du går til frisøren mindst hver tredje måned for at få klippet de tørre spidser. De får dit hår til at se blankere, glattere og sundere ud, og så er det med til at forebygge, at du får flere spaltede spidser. De bliver nemlig kun mere udpræget af, at du venter med at gå til frisøren.

EFTERLAD ET SVAR