Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det kan være svært at vide hvilke møbler du lige mangler i stuen, især fordi nogle møbler fylder mere end andre. Det kan være der bare mangler en smule til når gæsterne er på besøg, eller bare for at det ikke skal se tomt ud. En sofa kan nemlig nogle gange blive for meget, og en stol for lidt. Det kan derfor være ret udfordrende at vælge hvad der lige passer ind.

Hvilket udseende

Er du mest til rolige farver, noget læder eller noget i træ? Så vil det være oplagt at købe cafe bænke for der er muligheden der nemlig for at finde noget som passer til din smag. Hvis du derimod er til voldsomme farver, skal du måske på udkig efter noget som ikke er særlig naturligt, det kan være noget i plastik eller i stof. Hvis du vælger noget med stof, skal du være klar over at farven kan falme, men også at stoffet ikke altid kan tages af og vaskes, det er en skidt ting hvis du har børn eller dyr i huset. Mens bænke og lign i plastik ofte falmer i farven, og holder heller ikke til så meget.

Behandling af træ møbler

Vis du vælger at købe møbler i træ, skal det behandles engang imellem, for at det bliver vedligeholdt, og ikke mindst undgår ridser. Hvis du ikke vil bruge sindssygt mange penge på olie, så brug en klat kokosolie, og masser det godt ind i træet, du får en fin glans, og det er helt perfekt. Kokosolie kan også bruges til skærebrætter, da det ikke hærder, eller får en anden smag som olivenolie og andre olier gør.

Behandling af læder kan også være nødvendigt, oftest er det bare en klat læderfedt 2 gange årligt, så er det så godt som nyt, og du undgår huller i din cafebænk.

EFTERLAD ET SVAR