Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

En social media influencer er en person, der bruger en række sociale medieplatforme til at udtrykke deres meninger om specifikke brands eller produkter, og dermed påvirke deres fangede publikum.

 

Konceptet med en influencer er enkelt – de er en ‘normal’ person, der er en repræsentant for den brede offentlighed, som ærligt anmelder og diskuterer produkter og opbygger et tillidsforhold til deres publikum.

 

Så hvordan bliver du selv en influencer på sociale medier? Vi har samlet nogle bedste tips til at hjælpe dig med at opbygge din egen following online. Her er hvor du skal starte, hvis du ønsker at blive en social media influencer.

Sæt din personlighed på tværs

Din personlighed er dit bedste aktiv som influencer på sociale medier. Forbrugere henvender sig ikke nødvendigvis til influencers for at se blanke annoncer for produkter, men snarere ægte og ærlige anmeldelser af ting, de kunne være interesserede i at købe til sig selv.

Engager dig med dit publikum

En social media influencer er afhængig af deres forhold til deres publikum, hvilket betyder, at du ikke bare kan stole på at poste dit indhold og håbe, at folk vil engagere sig i det.

Netværk

Den hurtigste måde at blive kendt på de sociale medier er at netværke – og det kan du gøre både digitalt og personligt.

Være konsekvent

Ordsproget siger, at ‘Rom blev ikke bygget på en dag’, og tro os, det samme kan siges om en influencer på sociale medier.

 

En af de mest afgørende dele af at være en influencer er, at du er konsekvent. Post regelmæssigt på tværs af alle de platforme, du har valgt at engagere dig i. Hvis du blogger, skal du konsekvent skrive der. Hvis du er på YouTube, så gør dig klar til at filme videoer konsekvent.

 

Vær tålmodig

For at hænge sammen med det sidste punkt, er det at være tålmodig en færdighed, som du bliver nødt til at lære, hvis du er seriøs med at blive en social media influencer.

 

Du bliver nødt til at udvikle noget tyk hud og være klar til at sætte transplantatet i for at få din stemme hørt i en travl arena.

 

Tålmodighed vil adskille dig fra konkurrenterne, hjælpe dig med at være realistisk omkring dine mål og følgelig hjælpe dig med at blive en influencer.

Design en blog/hjemmeside

Mens sociale medier er en fantastisk måde at få dig selv bemærket på og vil være dit primære værktøj som influencer på sociale medier, for at se professionelle ud over for brands, skabe en exceptionel tilstedeværelse på tværs af nettet og have en bedre chance for at tiltrække trafik, har brug for at få designet en blog eller en professionel hjemmeside.

 

Der er et væld af forskellige widgets og apps, som du kan bruge gratis til at tilføje et teknisk kyndig element til dit websted med WordPress. Når du får lidt mere budget, kan du selvfølgelig hyre dig og få en designer til at hjælpe dig med at skabe noget smart.

 

En blog eller hjemmeside er et godt sted at arkivere dit indhold, det giver dig mulighed for at skabe indhold, der er lidt mere stedsegrønt og ikke forsvinder så hurtigt på sociale medier, og det giver dig også noget håndgribeligt at vise eventuelle brands eller fremtidige følgere som en marketing- og salgsteknik, der repræsenterer, hvad du forsøger at gøre.

EFTERLAD ET SVAR