Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Firmajulegaven bliver kun mere og mere populær – og det er hovedsageligt på grund af at det er en rigtig god måde at vise dine medarbejdere, at du sætter pris på deres hårde arbejde i løbet af året.

Står du og skal vælge firmajulegave til dine medarbejdere – og vil du gerne give dem alle sammen en gave, som de bliver glade for til jul? Der findes flere løsninger. Nogle løsninger er tidskrævende, nogle løsninger er kedelige – og så er der en løsning, som faktisk er helt perfekt. Læs med her og bliv klogere på, hvad den bedste firmajulegave er.

Den individuelle gave

Hvis du gerne vil give hver enkelt medarbejder en personlig og individuel gave, så tager det tid. Det kræver at du kender dine medarbejdere godt – allesammen – for at kunne tage en beslutning om, hvad de godt kunne tænke sig til jul. Det er en tidskrævende opgave – specielt hvis du har mange medarbejdere. Det er derfor i langt de fleste tilfælde ikke den ideelle løsning for dig som chef. Det er faktisk kun en god idé, hvis du kun har få medarbejdere, som du kender rigtig godt.

Den klassiske gave

Når man har mange ansatte og ikke har tiden til at finde en personlig gave til hver, så plejer gavekurven at være det klassiske valg – og det giver jo også god mening. En gavekurv passer jo til alle, fordi den indeholder lidt af hvert, og den giver også rig mulighed for at dele med familien derhjemme. Det er en fin gave, som medarbejderne helt sikkert vil sætte pris på, men det er langt fra den bedste firmajulegave.

Den perfekte firmajulegave

Den perfekte firmajulegave er den julegave, som man selv vælger. I dag er det blevet meget populært for virksomheder at købe en valggaveshop, som hver enkelt medarbejder kan logge sig ind på og vælge deres helt egen gave. Det er den perfekte gave, fordi det giver medarbejderne mulighed for at vælge deres helt egen gave og dermed en gave, som de bliver glad for – og samtidig er det en nem og hurtig løsning for chefen, fordi han blot skal vælge en priskategori og så klarer virksomheden bag, f.eks. Firmagave-shop resten – både indpakning og levering.

EFTERLAD ET SVAR