Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Passer du også rigtig meget på din hund? Ønsker du også, at den skal have det så godt som muligt? Så bør du overveje at anskaffe dig en hundesele. Hundeseler er lavet som et alternativ til den klassiske hundesnor, som sidder rundt om hundens hals. Hvis du har en hund, der har tendens til at trække i dig, når I går tur, så bør du tage et kig på antitræk hundeseler. Din daglige gåtur med din bedste ven bliver hurtigt særdeles anstrengende for både dig og hunden, hvis hunden trækker i snoren. For dig er det anstrengende at skulle bruge armkræfter på at holde hunden tilbage under hele gåturen. Samtidig er det også anstrengende for hunden, der ikke kan slippe af med sin dårlige vane. EasyWalk antistræk hundeseler fra Petsafe er en af de bedste antistræk hundeseler på markedet. Selen sidder som enhver anden, dog fastgøres linen på bringen, i stedet for på ryggen. Dette gør at hunden bliver trukket til siden, hvis den forsøger at trække i føreren. Disse hundeseler påfører ingen smerte til hunden – den hverken trykker eller gør ondt, hvilket nok også er dette, du ønsker for din hund.

Komfort til både dig og hunden

Hvis din hund trækker i snoren og kun bærer et halsbånd, kan det forårsage store skader på hunden. Det store tryk kan gøre stor skade på hundens spiserør såvel som nakkehvirvler. Dette kan medføre nedsat appetit pga. ubehag, desuden kan smerten føre til en meget frustreret hund, som i visse tilfælde kan føre til aggressivitet. Hundeseler er altså med til, at du får ekstra kontrol over din hund samtidig med, at du altid er sikker på, at din hund ikke går ned på komfort. Hundeseler er komfortable for hunden og kan anvendes under al form for aktivitet, og så er den desuden nem for hundeejeren at indstille og tage på. Du finder bl.a. Comfort Walk Pro hundeseler fra DOG Copenhagen med et EasyGrab håndtag, to fastgørelses muligheder på linen: én centralt på ryggen til hverdagsbrug og én på brystet, der alle giver ekstra kontrol og fleksibilitet. Med andre ord, så vil både dig og din hund ikke blive skuffede, hvis du vælger at investere i en hundesele.

EFTERLAD ET SVAR