Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

 

Hvis du vil gøre noget godt for dig selv og din familie, så bør du investere i en kridttavle, der kan hænge i jeres hjem, hvor hele familien har et overblik over ugens aftaler. Både far, mor og børn bør have skrevet deres aktiviteter på tavlen – dette er naturligvis kun alt uden for skole og arbejde, da det eller kan blive propfyldt med gøremål. Forældrene har som regel lidt mere travlt i hverdagen end børnene.

Børn bliver desværre hurtigere stressede, end vi regner med. Derfor er det vigtigt, at de får en god start på dagen – hver dag. Det får de, hvis de ved præcis, hvad de skal. Hvis der eksempelvis er en fodboldkamp i weekenden, så handler det blot om at få skrevet den på jeres kridttavle, så alle i familien ved hvor og hvornår, denne kamp skal spilles.

Er det i stedet et besøg hos bedsteforældrene, der er planlagt, så få det skrevet på tavlen så tidligt som muligt for at undgå stres og dobbeltbookinger. Vi har tidligere set eksempler på at far og mor får booket to ting på samme dag. Det burde ikke være muligt længere, hvis blot alt bliver noteret.
Du kan finde et fint udvalg af kridttavler her.

Hvis man ikke føler for at hænge en sort tavle op i sit hjem, findes der også andre alternativer. Det er blot princippet i at skrive ting ned, så børnene også ved, hvad de skal, vi gerne vil fremhæve i dette indlæg.

Der er en helt særlig grund til, at værterne i Luksusfælden vælger at lægge penge i et stort skema. Vi mennesker har det ofte bedst med at se tingene i skemaer, hvor vi kan overskue tingene. Projektledere har ligeledes samme fremgangsmetode. Her er alting også opsat i diverse skemaer for at tingene skal glide bedst muligt.

EFTERLAD ET SVAR