Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Ses du også alt for sjældent med dine gode venner? Når først hverdagen er i gang for alle, kan du hurtigt glemme at lave nogle aftaler med dem, der faktisk betyder noget. Udover det kan det godt være svært at finde en dag, hvor alle kan. Dog er det rigtig rart med et afbræk fra hverdagen, hvor du udelukkende skal sidde og hygge dig med dine venner. En god idé er f.eks. at invitere dem forbi til en lækker middag. Men hvordan stabler du lige sådan en på benene?

Hvad skal I spise?

Når du vil arrangere en middag for dine venner, skal du selvfølgelig finde på, hvad du vil servere. Vil du nøjes med én ret, eller vil du gå all in med tre retter? Der er helt sikkert meget, du godt kan lide at spise, men når du så endelig skal sidde og planlægge en menu, kan det godt være svært at komme på noget. Her er det en god idé f.eks. at søge efter inspiration på nettet. Ellers kan du kigge i nogen af dine gamle kogebøger, så du kan få nogle idéer.

Skal der være en dessert?

Nogle mennesker foretrækker en ekstra forret fremfor en dessert, men er du typen, der godt kan lide at slutte af på en lille dessert, skal du bare lave det. Efter både forret og hovedret, kan det være lækkert med en dessert, der er let og frisk. Her kan du igen søge inspiration forskellige steder. Hvis ikke du er til dessert, kan du også vælge at servere et lækkert glas spiritus i stedet. Tjek f.eks. whisky fra Uhrskov Vine.

Det skal I lave

Hvis ikke I ses så ofte, går snakken helt sikkert på fulde drøn, men hvis I alligevel har brug for noget, der kan sætte ekstra gang i stemningen, er det rigtig hyggeligt at hive nogle brætspil frem.

EFTERLAD ET SVAR