Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange mennesker tager deres arbejde med dem hjem — eller arbejder udelukkende hjemmefra. Det giver nemlig anledning til at spendere dagen, som man har lyst til, samtidig med at man kan få lavet det arbejde, der giver mad på bordet.

Der er mange måder, man kan arbejde på, hjemmefra; fra eget hjemmekontor, fra skrivebord i hjørnet af stuen eller simpelthen bare med sin laptop, hvor man nu befinder sig henne.

Hjemmekontor — Fordele og ulemper

Med et kontor derhjemme, kan du både arbejde, når du er hjemme og på arbejde. Hvis du skal arbejde hjemmefra, så er det dog oplagt at have et egentligt kontor, hvor du kan lukke døren og være i fred, hvis der er andre hjemme samtidig med dig.

Det er helt klart at foretrække, hvis du eksempelvis har børn. Ulempen ved at have et kontor derhjemme er dog, at det kan være svært ikke at lave en masse overspringshandlinger i løbet ad dagen. Det kan nemlig være fristende at lave en masse andet, når man alligevel er hjemme. Det kan altså være ulempen. Der er intet skel mellem at være hjemme og være på arbejde.

Derfor bør man være sikker på, at man kan holde sig arbejdsliv og privatliv adskilt, hvis man arbejder hjemmefra. Er det ikke muligt, så er det en god idé, hvis man vælger at finde et kontor et andet sted, end hjemme hos én selv.

Hvis man skal have et kontor derhjemme

Hvis du har besluttet dig for at have et kontor derhjemme, så er det en fordel, hvis det bliver indrettet som et ‘rigtigt’ kontor. Det er selvfølgelig op til dig, hvad du synes, er et rigtigt kontor. Sørg for at få en masse kontor tilbehør, som passer til dit kontor. På den måde vil det virke mere som en arbejdsplads end et hjem, og det kan være en stor fordel, når du skal arbejde hjemmefra.

 

 

EFTERLAD ET SVAR