Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Corona har som bekendt sat sit store præg på vores muligheder for at være sociale, og for at holde de fester som vi gerne ville. Forsamlingsforbuddet har gjort det mere eller mindre umuligt af afholde fester. Det har eksempelvis betydet, at utrolig mange konfirmationer er blevet aflyst, og mange studenterfester har været i fare for at blive det.

Nu ser det dog ud til, at der er lidt lys for enden af tunellen. For i takt med at corona rammer færre og færre, og der hele tiden bliver færre smittet og endnu færre indlagt bliver restriktionerne lempet. Det forventes at forsamlingsforbuddet hæves til mellem 30 og 50 personer inden for de kommende dage. Allerede nu, er der dog kommet en kæmpe åbning i forhold til mulighederne for at holde fest.

Det er nemlig ikke længere ulovligt at mødes mere end 10 mennesker til private arrangementer i en have, som det tidligere har været. Det er altså blevet muligt at holde større havefester igen, og det åbner naturligvis op for at der kan holdes konfirmationer, studentergilder, fødselsdage og lignende rundt om i de danske haver.

Indtil i fredags galdt forsamlingsforbuddet nemlig også i private haver, men det er altså nu opløst, og dermed er restriktionerne lempet gevaldigt. Så du kan roligt få bestilt festartikler og begynde at overveje, hvad der skal i glassene og hvad der skal på menuen, til sommeren fester.

Du bør dog naturligvis stadig vise ansvarlighed, og sørger for at der er sprit, og så er der heller ikke nogen grund til at man sidder alt for tæt, hvis det muligt at holde den famøse afstand, som gør at smitten ikke spreder sig. For selvom coronaen måske har sluppet sit jerngreb om samfundet, så har den altså ikke helt forladt os endnu. Det sidste nogen ønsker er uden tvivl, at den blusser op igen.

EFTERLAD ET SVAR