Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det giver måske lidt sig selv, men hvis du som arbejdsgiver, sørger for at alle medarbejderne har det godt, så vil det naturligvis også kunne ses på virksomheden at den har det godt. Det er vigtigt at du som ejer af virksomheden, enten selv sørger for at tage hånd om dine medarbejdere, eller at du ansætter en person til at stå for dette – det kan i mange tilfælde være pengene værd.

Hvis du tænker på hvordan du kan optimere medarbejdernes trivsel i virksomheden, så kommer vi herunder ind på nogle af de væsentligste punkter – som der skal være i en virksomhed.

Ros

Ros er uden tvivl den vigtigste form for anerkendelse du kan give dine medarbejdere. Ros letter på medarbejdernes skuldre, og de får en mere positiv dag, hver eneste gang. Sørger du får regelmæssigt at rose dine medarbejdere for deres arbejder, så får du også nogle ansatte som har mere mod på at løse deres opgaver.

God atmosfære

Med god atmosfære så menes der her, at medarbejdernes forhold skal være de bedst mulige inden for erhvervet. Uanset stilling så skal dine medarbejdere altid være i et område, hvor der er mulighed for at udføre sit arbejde i de retter, og naturligvis også i flere stillinger.

Derudover skal der være en god udluftning, hvis arbejdet foregår inden døre. Dette er to af flere ting, som løfter arbejdseffekten markant.

Tag hånd om den enkelte medarbejder

Det er vigtigt at du tager hånd om alle dine medarbejdere, men det er lige så vigtigt at tage hånd om den enkelte medarbejder. Læg derfor mærke til hver enkelt medarbejdere, og hvis du ser at der er noget som trygger dem – så tag fat i vedkommende, og få talt om problemet. Uanset om det er privat eller internt i virksomheden, så skal det løses.

Firmagaver

Husk at give medarbejderne gaver, det hjælper på arbejdseffekten – mere end man skulle tro. At få en gave af arbejdsgiveren gør et indtryk, og man føler det som en slags ros af ens arbejde.

Husk derfor at give nogle firmagaver, som ikke kun er til jul – det løfter arbejdsglæden på arbejdspladsen.

EFTERLAD ET SVAR