Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det kan være svært at finde det helt rigtige mobilselskab — men du gør godt i at prøve. Du kan nemlig spare mange penge, hvis du vælger et teleselskab, der passer godt til dit forbrug.

Ofte kan det være lidt af en jungle at finde rundt i. Hvad skal man egentlig gå efter? Og kender du overhovedet dit eget forbrug? Disse ting er vigtige at have i baghovedet, når du skal finde dig et nyt selskab.

Hvad er dit nuværende forbrug?

Før du går igang med at lede efter et nyt teleselskab, er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvad du skal bruge. Og det gør du bedst ved at kende dit nuværende forbrug.

Alle teleselskaber har en hjemmeside, hvor du kan logge ind og se statistikker over dit forbrug, så du har mulighed for at lave et nogenlunde nøjagtigt estimat over, hvor meget data, tale og sms du bruger på en måned.

Hvordan finder du så dit nye teleselskab?

Når du har fundet ud af, hvor meget tale, sms og data du har brug for, så kan du gå igang med at lede efter dit nye selskab. Det kan du gøre på to måder:

  • Anvende en prissammenligner til at finde det selskab, der passer bedst til dit behov. Sørg også for at gøre op med dig selv, om du har brug for ekstraservices som underholdning og streaming, hvilket ofte kan fås billigere, hvis du vælger en løsning, hvor det er inkluderet i abonnementet.
  • Ringe til de forskellige teleselskaber. Så kan du nemlig hurtigt danne dig et overblik over kundeservice og priser på mobilabonnement ved 3, Telmore, Fullrate, Call Me og alle de andre store selskaber.

Uanset hvilket af metoderne, du vælger, så vil du have mulighed for at danne dig et indtryk af, hvor du kan få det billigste abonnement, der matcher lige præcis de krav, du stiller til dit teleselskab.

EFTERLAD ET SVAR