Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hver gang der starter et nyt år vælger mange at lave et nytårsforsæt. Ofte er det noget med  sundhed og velvære. En Google-søgeanalyse foretaget i januar sidste år viste, at det at blive sundere var det mest populære fortsæt, med mere end 60 millioner søgninger. På anden pladse var: at blive mere organiseret.

Smartphones gør det nemmere end nogensinde at lave en beslutning relateret til sundhed og der er massere godt designet apps som hjælper dig med at komme i bedre form, slappe mentalt af, holde styr på din cyklus, spise sundere m.m. Vi har fundet et par at de mest populære, men måske ikke nødvendigvis de mest ’klassiske’ sundheds apps frem:

 

Calorie Counter

Den blev kaldt “App of the Year” af Apple og det hjalp denne meditation- og mindfulness app skabt af den britiske iværksættere Michael Acton-Smith og Alex Tew, men at blive nr. 3 blandt gratis downloads. Den blev downloadet med en frekvens på op til 30.000 pr. dag i 2017. Appen indeholder en ”Sleep-Stories-funktion, der giver brugerne mulighed for at slumre ind til skuespilleren Stephen Frys stemme. Acton Smith var tidligere kendt for tech-firmaet ”Mind Candy” og det succesfude spil ”Moshi Monsters”, som halvdelen af alle britiske børn på et tidspunkt spillede. App’en er et godt eksempel på hvordan en virksomhed kan får stor succes ved at få designet en professionel app.

Calm-appen er gratis, men virksomheden tilbyder et præmieabonnement, og appen er også tilknyttet andre produkter.

 

Flo Period og Ovulation Tracker

Denne app laver forudsigelser af menstruation og ægløsning ved hjælp af maskinindlæring. Appen er dog mere end blot et månedligt nedtællingsværktøj. Det kan bruges i samspil med svangerskabsforebyggende midler og anden pilleplanlægning.

Den følger din cyklus og symptomer over tid og sammenholder din menstruation med livsstil – søvn, hydrering og motion; og selvfølgelig hjælper kvinder med at blive gravide.

Flo Periode var blandt de mest populære sundhedsapps, i 2017, men det er langt fra den eneste app i denne kategori – den betalte version af den konkurrerende app ”Periode Tracker” er blandt de fem mest populære betalte sundhedapps.

EFTERLAD ET SVAR