Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er mange måder, man kan spare penge på i det daglige. Ved at implementere små ændringer i sin hverdag, kan du få fornyet luft i dit budget. Se her, hvordan du kan gøre, hvis du vil have lidt mere mellem hænderne.

Sluk for spillekonsollen

Det er ikke usædvanligt, at PlayStation’en eller Xbox’en står tændt hele weekenden, selvom den egentlig ikke bliver brugt. Det kan ende med at blive en dyr fornøjelse, for det koster omkring 8 kroner i døgnet i el, når din konsol står tændt. Sluk den derfor, når den ikke er i brug. Det er en månedlig besparelse på omkring 65 kroner.

Fyld opvaskemaskinen helt op

Hvor ofte fylder du din vaskemaskine helt op, inden du sætter den i gang? Det koster omkring 4,50 kroner i el, vand og opvasketablet, hver gang du starter den. Sætter du din opvaskemaskine i gang 6 gange om ugen uden at fylde den helt op, kan du højst sandsynligt nøjes med at køre den 4 gange. Det er en månedlig besparelse på 35 kroner.

Brug kun tørretumbleren, når det er nødvendigt

Egentlig er der ikke nogen grund til at bruge tørretumbleren. Hvis bare du vasker i god tid, og hvis du selvfølgelig har et sted at hænge dit tøj, kan det sagtens nå at tørre, inden du skal bruge det. Dropper du helt tørretumbleren kan du spare omkring 100 kroner om måneden, afhængigt af hvor meget du bruger den.

Få installeret et pillefyr

Hvis du bruger olie- eller gas til at opvarme din bolig med, kan du spare rigtig mange på at skifte til et pillefyr. Faktisk kan man i nogle tilfælde spare helt op til 70 procent på varmeregningen. Afhængigt af din nuværende varmekilde, kan du tjene investeringen hjem på mellem 2 og 4 år. Du kan få et pillefyr fra Blackstar her.

Du skal dog være opmærksom på, at det kræver mere vedligeholdelse end den varmekilde, du har installeret nu.

EFTERLAD ET SVAR