Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du har en hund, skal den naturligvis have det lige så godt, som muligt. Der er mange måder at sørge for, at din firbenet ven har det godt. Du skal sørge for, at den får den motion og aktivitet den har brug for. Du skal sørge for at den bliver stimuleret godt. Du skal sørge for at den bliver opdraget, da en hund skal have nogle rammer for at fungere godt. Endelig skal du også sørger for at den spiser godt.

Hvad er god hundemad?

At en hund spiser godt er dog ikke helt så let, som man måske skulle tro. Det handler nemlig ikke bare om, at den skal blive mæt, da enhver kan fodre en hund, mens det kræver lidt mere omtanke at fodre den korrekt.

God hundemad består af vitaminer, mineraler, proteiner og indeholder både stivelse, grøntsager og ikke mindst en masse kød, da en hund jo i sagens natur og i dens oprindelse  er et rovdyr og en kødæder.

Mange hunde er vilde med vådt hundemad, som de kan lappe i sig på ingen ting, men hvad  en hund er vild med, er ikke nødvendigvis det bedste for den, og tørkost indeholder tæt på dobbelt så meget næring, og vil derfor altid være den foretrukne spise for hunden, mens våd kost kun bør bruges som et lille supplement eller som en godbid.

Hvis du vil give din hund den absolut optimale kost, så gå efter det princip der hedder Behavioural Optimizing Foods – også faldet BOF, som Essential Foods har udviklet, da dette er en måde at holde hundens blodsukker lavt og sørger for at den får alt den næring den har brug for – du kan læse mere om BOF her.

En sund hund er en glad hund

Sunde hunde har det med at være meget gladere, end hunde der ikke trives, og sunde hunde har det bare med at være sjovere at være sammen med, da de har mere energi til leg og ballade.

Derfor er det godt for dig, hvis din hund har det godt.

EFTERLAD ET SVAR