Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Rigtig mange danskere har på den ene eller anden måde syge ben, som i bund og grund giver smerter og irritation i hverdagen. Der findes flere typer sygdomme, som primært er, eller kan gå i benene – disse er bl.a. følgende.

  • Uro i benene
  • Gigtsmerter
  • Ødemer
  • Diabetes
  • Dårlig blodcirkulation
  • Åreknuder

Har du problemer med én af disse, kender du sikkert til en hverdag, med masser af irritation og ikke mindst frustrationer over dette. Man ville derfor ønske at der var noget hjælp, som kunne lette på smerterne – hvilke vi kommer ind på herunder.

Du må ikke bare holde dig i ro

Det værste du kan gøre, hvis du har smerter i benene er, hvis du helt har givet op, og bare ligger dig fladt ned – og ikke bevæger dig nogen steder. Man er nødt til at få noget bevægelse i benene, for at undgå endnu flere smerter. Træn gerne dine ben flere gange om ugen, efter et niveau som passer til dig. Jo mere bevægelse du kan få lavet, desto flere positive dage kan du få fremadrettet.

Spis den rigtige kost

Mad er ikke bare mad. Det er faktisk muligt for os at spise efter et bedre helbred, hvis man sørger for at spise de rigtige ting, til det som du gerne vil forbedre. Det er naturligvis vidt forskelligt, hvad man skal spise, alt efter hvad man fejler. Du bør derfor tjekke efter en kost, som passer til de problemer som du har.

Brug et par kompressionsstøvler

Din bedsteven, hvis du har smerter i benene, er massage op ad hele benet. Det er dog de færreste som kan massere to hele ben, flere gange om ugen. Et god råd til dig er derfor at du prøver et sæt kompressions- og massagestøvler i en periode.

Denne kompressionsmaskine går ind og massere ilten rundt i dine ben, så de for den rette mængde næring. Støvlerne kan derfor lindre smerterne i dine ben.

EFTERLAD ET SVAR