Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

At få lagt nyt gulv i hjemmet, kan godt være noget af en udfordring – mest fordi det er svært at vælge hvilken type gulv man skal vælge. Det er en proces som skal tænkes rigtigt igennem, da man jo nødig vil gøre det hele om igen, inden for få år. Det er derfor bare med at vælge rigtig første gang. Her får du derfor nogle pejlemærker til hvordan du kan vælge det rigtige, næste gang du skal have lagt nyt gulv i huset.

Kender du en tømmer

Har du en tømre i familien eller i din omgangskreds, eller er du bare ikke bange for at tage kontakt til en rigtig fagmand. Så vil det være en klar fordel at tale med professionel tømre om dine ideer til trægulv – da man må formode at en fagmand må have forstand på dette. På den måde kan du få nogle gode tips og tricks til hvordan du kan få det bedste type gulv.

Gå efter naturlige materialer

Når du ligger et trægulv gør det hele oplevelsen meget bedre, hvis du ligger et gulv med naturlige materialer fra naturen. Det giver et flot naturligt look i de rum de er lagt i – og så er følelsen ved at gå barfodet på et trægulv også helt rigtig, i forhold til andre alternativer. Når du har lagt et naturligt trægulv, så kan du også sørge for at det holder længere, da du med dette kan pleje det med plejende olier og sæber.

Prøv at være unik

De fleste vil gerne have et gulv som skiller sig ud fra andre hjem, og dermed være unik frem fra andre. Det kunne f.eks. være et sildebensparket gulv, som faktisk er godt på vej ind på markedet igen. I dag ser man det endnu ikke i så mange af de danske hjem ”endnu”. Så du har chancen for at være på forkant, med denne trend.

 

EFTERLAD ET SVAR