Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du som mange andre ønsker at holde dig opdateret på blandt aktiemarkedet eller bare nyhederne generelt, er det et must at være opdateret på den nyeste teknologi, inden for smartphone. Mobilkrigen har ikke været størrer end den er nu, og kampen om at overbevise forbrugeren om hvilken smartphone de skal vælge, er på sit højeste. Men hvad skal du så vælge som forbruger? Her i artiklen gennemgå et par af muligheder og komme med nogle bud på, hvordan du bedst holder dig opdateret.

De 3 mobil giganter

Google har lige lanceret deres nyeste skud på stammen, Google Pixel. Den er kommet i en almindelige udgave med en 4,7 tommer skærm og en XL udgave med en skærm på 6,4 tommer. Google har lige meldt ud at telefonen ikke er vandtæt, da det kort og godt ikke havde tiden til det. Det er en stor udmelding, og i kampen om mobilmarkedet, vægter det højt, at telefonen er vandtæt. Ligeledes har Google også meldt ud af telefonen ikke kommer til danmark i første omgang. Så hvis du absolute ønsker den nye Google Pixel, må du til udlandet at købe den.
En anden sværvægter i mobilkrigen er Samsung, med deres Galaxy modeller. Den aktuelle Galaxy model hedder samsung galaxy s7 og har stort set alt hvad en smartphone skal indeholde. Telefonen er vandtæt, super godt kamera og hurtigprocessor. Telefonen køre det nyeste andriod styresystem “Nougat”, og er et godt bud på den perfekte smartphone. Dog vil jeg måske vente lidt endnu, da Samsung allerede har meldt ud at Galaxy S8 er på trapperne. Der går aktuelle rygter omkring at Samsung muligvis vil fremskyde lanceringen af S8, pga. de store problemer det har være med deres Galaxy NOte model, som kunne eksplodere i lommen. Dog siger samsung selv,at de vil holde sig til den oprindelige plan med lancering på MWC 2017 i Barcelona til februar.

MEN, og ja der er et men. Hvis du som mange andre gerne bare synes at styresystemet på iPhone er en tand mere lækkert, er det en iPhone 7 du skal vælge. Mange af topmodellerne har de samme specifikationer, det er stort set blot designet og styresystemet det er til forskel. iPhone 7 udkom d. 19 september i Danmark og kan altså købes i butikkerne nu. Hvis du er blevet overbevis om at det er en iPhone 7 du skal have, for at holde dig opdateret, så husk at tjek priser og tilbud på iPhone, da priserne svinger meget, alt afhængig af hvilket abonnement du vælger, eller køber den uden abonnement. 

DEL
Næste artikelGodt med de rigtige gardiner

EFTERLAD ET SVAR