Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Gaven til ham, der har alt

Synes du heller aldrig, at din kæreste ønsker sig noget? “Find selv på noget”, siger han måske. Så du står i den samme situation hvert år, hvor du forsøger at imponere en, der intet mangler. Så hvad giver man til manden, der har alt?

Vi har samlet en række idéer, så julen måske bliver lidt nemmere for dig i år.

Køkkenudstyr

Det hører fortiden til, at kvinder hører til i køkkenet. I dag elsker mange mænd at lave mad og bruger gerne flere timer i køkkenet for at tilberede et lækkert måltid.

Hvis din mand er en af dem, så kan det være, at du har overset en fantastisk gavemulighed. Der findes enormt mange forskellige køkkenredskaber i dag, så der er helt sikkert noget til enhver, der elsker at bruge tid i køkkenet.

Du kan reflektere over, om der er en bestemt ret, han laver, som kunne optimeres med det rigtige køkkenudstyr? Du kan også udfordre ham til at prøve noget nyt med en lille hentydning som fx en gasbrænder til Crème Brûlée eller en pizzasten?

Oplevelser

Hvad er det eneste, man kan købe for penge, som gør en rigere? Minder, naturligvis! Og den bedste måde at skabe gode minder på? Gennem gode oplevelser!

I dag er oplevelsesgavekort blevet meget populære, og det er endda muligt, at det er inspireret af den idéfattige mand, der intet ønsker sig. Uanset, er det i hvert fald noget, du kan udnytte!

Du kan fx give ham et gavekort til at køre i Gokart, til en vinsmagning eller et hotelophold i en fremmed by. Ligegyldigt, hvad han har af interesse, så findes der garanteret et gavekort, der kan opfylde hans ønske.

Drikkevarer

Mange mænd sætter pris på en god whisky eller en specialøl. Er det din mand? Udnyt det, og overrask ham en ny variant, han ikke har prøvet før!

Det kan godt være, at det er en forvirrende verden at finde rundt i, hvis man ikke har kendskab til den i forvejen. Det kan derfor være, at du skal bede om hjælp i en specialbutik. Ofte ved de gode kendere også, hvilket mad, der går godt sammen med alkoholen – og så har du pludselig to ting, du kan forære ham!

EFTERLAD ET SVAR