Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Alle kan trænge til at slippe for hverdagens stress og jag. Arbejde, børn, venner, kæreste – der er meget, der skal passes. Derfor er det også vigtigt at huske selvforkælelsen engang i mellem. Hvornår har du sidst planlagt nogle aktiviteter kun for dig?

Frederiksberg byder på mange forskellige muligheder for at forkæle dig selv. Om det så er en god middag, et aktivt afbræk eller noget helt tredje, kan du få lov at sænke skuldrene og slappe af.

Vi har samlet nogle bud på aktiviteter i forskellige prisklasser, som du kan blive inspireret af, når du går på opdagelse i bydelen.

Tur i Frederiksberg Have

København og Frederiksberg har mange smukke og idylliske grønne områder. Frederiksberg huser dog en af de allersmukkeste parker – Frederiksberg Have. Her kan du gå blandt grønne områder, vand og et fantastisk planteliv.

Ligegyldig hvilken årstid, du besøger haven i, er der nok at se på. Det er er en stor park og der er meget at udforske. Det er ikke sikker én enkelt tur er nok. Har du en firbenet ven med dig, er det også en god anledning til at gå en ordentlig tur med mange nye bekendtskaber.

Som noget ekstra ligger Frederiksberg Have op til Københavns Zoo. Det er udnyttet således, at du kan være heldig at få et helt gratis kig til elefanterne, hvis de er ude. Derudover er der også et smukt kig til Frederiksberg Slot, som du kan komme helt tæt på.

Wellness og spa

Hvad emmer mere af selvforkælelse end en omgang wellness? Skal dine muskler løsnes med en massage eller trænger du til en tur i et spabad, så kan du få en god oplevelse på Frederiksberg.

Med wellness frederiksberg kan du for en tid slippe dine tanker om arbejde og madpakker. I stedet skal du give dig hen og gøre noget for dig selv et par timer. Hvis du ikke vil alene afsted kan du også tage en god ven eller partner med og få vendt verdenssituationen, mens I bliver æltet godt igennem.

Spis godt

Frederiksberg har mange spændende og lækre madmuligheder. Skal du smage noget af det famøse Københavnske bagværk, huser Frederiksberg faktisk nogle af de allerbedste og anerkendte bagerier.

Brunch, frokost og aftensmad kan blive en stor oplevelse. Her taler vi både det hypede it-sted på Gl. Kongevej, dansk gourmetmad eller den mere afslappede stemning i haverne på Allegade.

EFTERLAD ET SVAR