Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Man kommer nemt til at sidde fast, hvis man ikke bryder ud af sin comfort zone engang i mellem. Hvis du ønsker et bedre liv, er det en god idé at bryde ud fra tid til anden. Det er her, du får nye og spændende oplevelse – og det er også her, du slipper for kedsomhed.

Her får du 4 idéer til, hvordan du kommer ud af din comfort zone.

#1: Lad være med at tænke for meget over tingene

Det værste, man kan gøre, er at tænke for meget over tingene. Man lærer aldrig, om man kan, hvis man ikke prøver, og vi har ofte en tendens til at være en smule for fornuftige, når vi tænker over tingene for meget.

Spring ud i det. Lav din have om, hvis du har lyst til det – eksempelvis med hjælp fra denne anlægsgartner fra Taastrup – tag ud at rejs, hvis du har lyst til det. Bare du gør noget.

#2: Se din frygt i øjnene – men husk; små skridt ad gangen

Hvad holder dig tilbage? Lær din frygt at kende og forsøg så at bryde den i små skridt ad gangen, så det ikke bliver for stor en mundfuld. Det kan føles overvældende, men når du har set den i øjnene og har overvundet den, vil du komme lykkeligere ud på den anden side.

#3: Bryd dit mønster og gør noget, folk ikke forventer af dig

Comfort zonen handler i høj grad om rutiner. Vi gør det på den måde, vi altid har gjort, fordi det, ved vi, virker. Hvis du bryder med dit mønster, vil du opleve tingene på en anderledes måde. Fungerer det ikke, kan du altid vende tilbage til det mønster, der virker – men du lærer ikke noget ved ikke at prøve.

#4: Fokusér på de positive oplevelser

Vi fokuserer alt for meget på vores negative erfaringer. Indse, at det kan være en positiv oplevelse at rykke ved vores gængse opfattelse og træde ud af comfort zonen, selvom dit sind fortæller dig noget andet.

EFTERLAD ET SVAR