Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

At have sin egen virksomhed, kan være krævende. Der er både regnskab, personale, løn, skat, moms og meget andet der skal være styr på. Det kan være en rigtigt tids- og energisluger. 
Derfor kan det være en god ide at investere i et IT-system, der kan hjælpe dig med alle disse opgaver, så det kan give dig mere tid og overskud i hverdagen. 

Planlægningsværktøj 

Et vigtigt redskab, hvis du har gang i projekter i virksomheden er et planlægningsværktøj. 
Med et planlægningsværktøj, kan du nemt og overskueligt, planlægge hvilke medarbejdere der er på hvilke projekter. Samt hvilke opgaver de skal lave, og inden for hvilken tidsperiode, de forskellige opgaver skal være færdige. Alt dette kan man sende direkte til hver enkelt medarbejder. 

Projektstyringsværktøj 

Et andet vigtigt værktøj, hvis du har projekter i virksomheden, og især hvis du har en projektleder, er et projektstyringsværktøj.
Dette program kan bruges til at lave en tidsplan, lave hierarki på opgaverne, så man kan mærke hvilke opgaver der er vigtigst der bliver løst først. 
Du kan også lave projektøkonomi. Det vil sige, hvad koster de forskellige dele af projektet.
Projektbudgetter, cost-benefitkpi’er, lønsomhed med mere finder du i de mange forskellige rapporter
Derudover kan du også lave hierarki over de forskellige medarbejdere.  

Alt dette samlet i en løsning 

Det kan også være svært og dyrt at skulle ud og have en lang række forskellige programmer til de enkelte områder, som måske endda ikke arbejder sammen. Derfor kan det anbefales at bruge et it-system, som samler alle disse funktioner i en samlet løsning. Som samtidigt gør at du kan bruge de forskellige elementer sammen.
Eazyproject er en samlet løsning, med alt det en virksomhed har brug for af it-værktøjsløsninger.
Du kan endda tilpasse Eazyproject, så der kun er de funktioner du har behov for i din virksomhed, så du ikke skal betale for unødige værktøjer. 

EFTERLAD ET SVAR