Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det bedste, vi kan gøre for os selv her i livet, er at nyde det. Og hvornår nyder man livet mere, end når man river en weekend ud af kalenderen for at forsøde tilværelsen for sig selv og én man holder af? Det er der ikke meget der er. Her får du et par gode forslag til, hvordan dit weekendophold bliver en succes.

Hvis du skal afsted med nogen, skal I være enige

Det er vigtigt, at man er enige om, hvor man tager hen. Det nytter altså ikke noget, at den ene gerne vil i spa, imens den anden gerne vil på romantisk kropophold. Parforhold handler langt hen ad vejen om at gå på kompromis, og derfor bliver I nødt til at blive enige om, hvor I skal tage hen. Der er ingen grund til, at det skal være den ene af jer, der beslutter det, og den anden skal tage med, selvom det ikke er dette, der var hans eller hendes førstevalg.

Slotsophold er en romantisk løsning

Der findes mange forskellige muligheder for ophold, når det kommer til at tage afsted i en weekend. Et slot er én af de valgmuligheder, I har — og det er et rigtig godt ét af slagsen. Slottet er nemlig både historisk og romantisk, og så behøver det altså ikke at koste det hvide ud af øjnene. Se eksempelvis, hvilke muligheder I har for et romantisk weekendhophold på Hindsgavl Slot.

Lad batterierne op

Ved at tage på et hyggeligt weekendophold, har I mulighed for at lade batterierne op. Det er fantastisk, og så har I noget at se frem til, som I skal lave sammen — og hvad er mere hyggeligt end at lave noget sammen med den, man holder af? Dét er der ikke meget der er. For weekendopholdet er i sandhed godt for dig.

EFTERLAD ET SVAR