Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Familietid er altid rart. Det er en tid, hvor i kan være sammen hele familien og bare nyde hinandens gode selskab. Du er måske ved at planlægge, hvad i skal lave sammen, og du vil selvfølgelig gerne sørge for, at alle kommer til at hygge sig. Der skal være plads til både lidt god mad indenfor, men måske også nogle aktiviteter ude i haven, hvor de små kan løbe rundt og hygge sig. Det er overordnet en dag, som du glæder dig meget til at nyde sammen med din familie. Men du har en lille bekymring. Det er blevet sværere for dig at bevæge dig rundt. Desværre, er det ikke ligeså nemt som det var engang, og det gør også det lidt sværere at finde ud af, hvordan du kan bevæge dig rundt sammen med din familie.

Stokke og krykker kan hjælpe dig

Stokke kan hjælpe dig op på benene. Du kan komme med ud og kigge lidt med, når børnebørnene leger. Du kan såvel også være med, fordi du har nu stokken, som du kan støtte dig op af. Den hæmmer ikke din livskvalitet. Derimod hjælper den din livsaktivitet. Du kan pludselig bevæge dig rundt uden, at det er så besværligt som før. Du kan jo faktisk komme op og gå rundt, og førhen kan det være, at du synes, at det var alt for udmattende at komme op og gå, fordi du havde sådanne udfordringer – Find en ny stok hos Seniorland.dk.

At købe en stok og tage den i brug, kræver heldigvis heller ikke andet, end at du skal vænne dig til at have den. Det er selvfølgelig noget andet, end bare at gå rundt frit, og det ville helt sikkert være mest rart for dig at gå uden stok. Men du har brug for støtten fra en stok.

EFTERLAD ET SVAR