Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange tager ikke tiden til at lave en god terrasse, og efter man så har fået sin terrasse, er der mange der ikke tager tiden til at vedligeholde deres terrasse. Vedligeholdelsen spiller selvfølgelig en vigtig rolle i, hvordan din terrasse ser ud og føles.

Det du skal tænke på før du bygger

Der er mange ting du skal tænke på inden du bygger din terrasse, da der er mange almindelige fejl der bliver begået i forhold til bebyggelsen af terrassen.

Forkert Placering

Først of fremmest skal du beslutte dig, hvor du vil placere din terrasse henne. Hvis man placerer den forkert, kan man risikere at der er for meget skygge og/eller vind. Det kan derfor være en god idé at vente med at bygge terrassen, indtil man finder ud af, hvor der er mest læ og skygge.

Størrelsen af din terrasse

Der er mange der gerne vil have en stor terrasse, men det er ikke størrelsen, men ’gørelsen’ der er gældende. Altså er det vigtigere at du får bygget din terrasse på den rette måde, end at du bare får en stor terrasse. Jo større din terrasse er, er der også som regel mere vind, derfor kan det være nødvendigt at få en hæk opført, for at lave læ.

Hvilke terrassebrædder skal du bruge?

En anden væsentlig ting er at tænke over, hvilke terrassebrædder der skal tages i brug. Der er mange muligheder som du kan overveje, en af de gode forhandlere der er, er Wimex, her kan du læse mere på deres hjemmeside. Derinde finder du mange gode muligheder til valg af dine terrassebrædder, som kan være med til at gøre din terrasse lækker.

Det du skal tænke på efter du bygger

Det mest væsentlige du skal tænke på, i forhold til din terrasse, er vedligeholdelsen. Vedligeholdelsen inkluderer både maling og eventuelt fjernelse af ukrudt. Dette er også en af de væsentlige faktorer der kan gøre din terrasse endnu mere lækker.

EFTERLAD ET SVAR