Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når du har en dejlig, lækker, funktionel og overskuelig garderobe, bliver din hverdag meget nemmere. Du får nemlig mere overskud til den travle hverdagsmorgen. Samtidig kan du gøre det elegant, ved at investere i en lækker garderobe, der passer til lige din smag og stilen af huset.

Hvor stor skal den være?

Alle drømmer jo om det fineste walk-in klædeskab der kan rumme alt det tøj og de sko de drømmer om, men det er ikke lige alle der har midlerne og pladsen til at forsørge sådan et stort klædeskab. Så det er derfor vigtigt at overveje, om du har brug for den store mængde plads, og dernæst skal du vurdere, om du overhovedet har plads nok i huset, til at rumme dit walk-in skab, da du måske kan være nød til, at vælte nogle vægge i et allerede færdigbygget hus.

Inde i væggen

Hvis du ikke lige har lyst til at rive nogle vægge ned og/eller sætte nogle nye op, så kan du få dig et klædeskab, hvor det ligner, at du har dit klædeskab inde i væggen, når du sætter nogle skydelåger op fra den ene væg til den anden. Men det du har gjort, er at sektionere en del af dit soveværelse af, til fordel for størrelsen af dit klædeskab. Men hvis du vælger et walk-in klædeskab på forhånd, måske ifølge med et nybyggeri, behøves du ikke at gå på kompromis med størrelsen af dit soveværelse.

Materialerne

Der findes mange forskellige slags klædeskab af diverse type materialer, så derfor kan det være lidt svært at vælge, hvilke materialer der skal i brug når du køber dit klædeskab, det gælder både hylderne og skydedørene, døren eller skabslågerne. Hvis du gerne vil have mere inspiration og viden om udvalget af forskellige garderober – se mere på aubo.dk. Derinde finder du de forskellige slags garderober, og hvilket du højst sandsynligt ender med i dit hjem.

EFTERLAD ET SVAR